Hei! Kati tässä terve. :)

Kasvatan australianpaimenkoiria täällä Hämeenlinnassa. Perheeseemme kuuluu minä ja neljä lastani, joista kaksi on jo muuttanut omilleen.

Lisäksi omien lasteni lisäksi osana elämäämme ovat silloin tällöin myös tukilapset.

Koiria perheessämme on tällä hetkellä kolme; "Taiga" Vauhtitassun Vuongas (vanhin narttuni ja johtajanarttu, /omat_koirat/taiga_vauhtitassun_vuongas/), "Velmu" Drover's Fearless Knight (hurjapää pojankloppi, /omat_koirat/velmu_drovers_fearless_knight/) ja "Hetta" Dancing Skies Maverick Queen (lauman kuopus, /omat_koirat/hetta_dancing_skyes_maverick_queen/). Koirat ovat osana kaikessa mitä teemme ja koko perhe osallistuu niiden hoitoon. Vaikkakin päävastuun pidän itse.

Koiria perheessämme on ollut aikaisemminkin. Labradorinnoutajan ja bischon frisén jälkeen, tutustuin australianpaimenkoiraan ja koin sen itselleni sopivaksi roduksi. Myös belgianpaimenkoira groenendael ilahdutti seurallaan meitä, mutta valitettavasti sen aika jäi hyvin lyhyeksi.

Kasvattajan lupani sain vuonna 2008. Kasvatusperiaatteena minulla on jalostaa terveitä koiria ja ylläpitää rodun hyviä puolia sekä rikkautta.

 

Terve! Seuraavana esittäytymässä Petra.

Olen Katin lapsista vanhin ja asun Tampereella aviomieheni ja kahden koiramme kanssa. Luonamme asuu australianpaimenkoira Ronja (Furdie's Fontana /omat_koirat/ronja_furdies_fontana/), joka oli ensimmäinen Karvakamun kenneliin saapunut aussie. Valitettavasti Ronjalla ei vielä pentuja voinut tehdä, mutta vahvan alkukipinän se sytytti. :) Joulun 2014 alla luoksemme muutti pieni pippurinen australianpaimenkoiran pentu Ruska (Patchcoat Xcetera, /omat_koirat/ruska-patchcoat-xcetera/).

Muita koiria on ollut bichon frisé uros Niki ja berninpaimenkoira Cissi (Black Amiikos Karpatica Cissi). Kummastakin jouduttiin valitettavasti luopumaan ennen aikaisesti, mutta kummallakin tulee aina olemaan oma paikka sydämmessäni. <3

Koulutukseltani olen eläintenhoitaja. Valmistuin Ahlmanin ammattiopistolta 2013.

Koirien kanssa olen harrastanut agilitya ja tokoa. Lampaitakin käytiin Ronjan kanssa kerran kurkkaamassa, mutta muut metsäneläimet tuntuivat kiinnostavan enemmän. :D Ronja on tätä nykyä hyvin ansaitulla eläkkeellä treenaamisesta, mutta Ruskan kanssa olisi tulevaisuudessa tarkoitus myös nauttia vauhdin hurmasta agilitykentillä. Mitä siinä sivussa, sen aika näyttää. :)

Kasvattajanlupani sain 2012 ja Karvakamun kenneliin toiseksi kasvattajaksi liitimme minut 2013. Jalostustyössä haluan ylläpitää australianpaimenkoiran terveyttä sekä rodun monipuolista harrastus- ja työkykyä.

 

 

 

Kaikkien kuvien kopioiminen ja lataaminen luvatta ehdottomasti kielletty. Kuvien käytön yksinoikeus Kati Mölsällä ja Petra Häkkisellä.

 

Yhteystiedot/Contact information:

Kati Mölsä

Petra Häkkinen

karvakamunkennel@gmail.com

Powered by Aava 3